• Geri dön

  • 55 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


Sporcu ruhlu erkekler, DeFacto Fit ile harekete geçiyor.

Spor giyimde fark yaratan DeFacto Fit, yepyeni koleksiyonları ile erkeklerin karşısına çıkıyor. DeFacto Fit’in birbirinden özel tasarımları her spora uyum sağlayacak ürünler sunuyor. Sporcu ruhlu erkekler, DeFacto Fit’in spor kıyafet koleksiyonları ile stilini yansıtıyor.

DeFacto Fit ile Boks Stili

Cesaret, dayanıklılık ve disiplini temsil eden boks; bedensel gücü ile kararlılığını birleştiren erkeklerin tercihi oluyor. DeFacto Fit, boks tutkunlarına özel yarattığı koleksiyon ile ringlerin vazgeçilmezi olmayı planlıyor. Boksu bir yaşam tarzı haline getiren karakterlerin seveceği baskılı tişörtler, DeFacto Fit’in boks stilinde öne çıkıyor.

DeFacto Fit ile Training Stili

Sporu yaşam tarzının bir parçası haline getiren erkekler, DeFacto Fit’in training koleksiyonu ile antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Kullanışlı ve rahat parçaların yer aldığı training koleksiyonu, her spor dalına uyum sağlayabiliyor.

DeFacto Fit ile Performans Stili

Sportif erkekler, DeFacto Fit'in performans koleksiyonunda yer alan parçaların kullanım rahatlığı sayesinde hem spor yaparken hem de günlük hayatta kendilerini özel hissediyor. Koleksiyonda, farklı renk seçenekleri ile jogger eşofmanlar ve kapüşonlu üstler dikkat çekiyor. DeFacto Fit, erkeklerin sporcu yaşam tarzını desteklemek ve şıklıklarını korumak için en ideal seçenekleri sunuyor.

DeFacto’nun tüm ürünlerine www.defacto.com web adresinden, mobil uygulamasından ve mağazalarından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL